Stanovenie alkoholu pyknometricky |
Stanovenie alkoholu ebulioskopicky |
Stanovenie hustoty |
Stanovenie obsahu celkových kyselín (ako kyselina vínna) |
Stanovenie prchavých kyselín (ako kyselina octová) |
Stanovenie bezcukorného extraktu |
Stanovenie kyselín KV/KJ |
Stanovenie kyseliny sorbovej |
Stanovenie redukujúcich cukrov |
Stanovenie oxidu siričitého voľného |
Stanovenie oxidu siričitého voľného po odpočte kys. askorbovej |
Stanovenie oxidu siričitého celkového |
Stanovenie prítomnosti syntetických farbív |
Stanovenie tlaku oxidu uhličitého |
Stanovenie pH |
Stanovenie cukornatosti refraktometricky |
Stanovenie bielkovinovej stability (bentonit) |
Určenie dávok bentonitu |
Stanovenie železa fotometricky |
Stanovenie organických kyselín izotachoforeticky |
Overenie ebulioskopu |
Stanovenie celkového počtu mezofilných aeróbnych a fakultatívneanaeróbnych
mikroorganizmov
|
Stanovenie počtu kvasiniek a plesní |
Stanovenie obsahu asimilovateľného dusíka titračne |
Mikrobiologická kontrola technologických zariadení (otery)
|
Stanovenie polyfenolov |
Celková analýza tichého vína pred uvedením na trh |
Celková analýza vína s pretlakom CO2 pred uvedením na trh |
Chemická analýza vína za účelom certifikácie |
|